TEKSTIILIEN PUHDISTUS

IMUROINTI

Imurointi

DUO-P

DUO-P -kuivapuhdistus on erinomainen tapa puhdistaa tahroja tekstiilipinnoilta tai kokonaisia isompia alueita. Imuroi tekstiilipinta SEBO -mattoimurilla, levitä DUO-P -jauhe tahran päälle ja harjaa pulveri tai levitä se käyttämällä DUO -harjakonetta. Anna pulverin vaikuttaa vähintään 30 minuuttia ja imuroi pulveri pois. Tekstiilipinta jää puhtaaksi, kuivaksi ja käyttövalmiiksi.

DUO-P: TAHRAN POISTO PIENELLÄ ALUEELLA

1. Laita runsaasti Duo-P jauhetta tahran päälle.

2. Harjaa Duo-P pulveri maton juureen.

3. Anna DUO-P pulverin vaikuttaa ainakin 30 minuuttia ja sitten imuroi se pois käyttäen SEBO harjaavaa mattoimuria.

ISOMMAN ALUEEN PUHDISTAMINEN DUO-P PUHDISTUSAINEELLA JA DUO HARJAKONEELLA

1. Levitä Duo-P jauhe tekstiili pinnalle. 500 g per 30 m2

2. Käytä DUO harja konetta jotta pulveri menee maton juureen asti.

3. Harja DUO harjakoneella kunnes DUO-P pulveri on levittynyt matolle ja on lähes näkymätön

ORBOT SPRAYBORG

Orbot Sprayborgin avulla matot tulevat yksinkertaisesti puhtaiksi, eloisiksi väreiltään ja kuiviksi minuuteissa. Orbot Sprayborg on suunniteltu ja kehitetty sitä varten, että sillä voi puhdistaa minkä tahansa maton. Sprayborgin avulla matot jäävät kuiviksi ja käyttövalmiiksi heti puhdistuksen jälkeen. Pöly, epäpuhtaudet ja useimmat asiat, joita hengitämme lähtevät matoista vasta pesun yhteydessä. Järjestelmällinen ja säännöllinen Orbot Sprayborgin käyttö tulee parantamaan ilmanlaatua ja sisätilojen ympäristöä, niin että sen voi nähdä, haistaa ja tuntea.
Imuroi matto SEBO -mattoimurilla, sumuta Ultra H2O -vettä maton päälle ja aja Orbot Sprayborgilla käyttäen puuvillalaikkaa. Orbot Sprayborgin 1500 liikettä minuutissa yhdessä puuvillalaikan kanssa irrottaa lian tehokkaasti. Koska menetelmä on lähes äänetön ja pinnat jäävät vain nihkeäksi, puhdistuksen voi suorittaa tilan käyttäjiä häiritsemättä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=UrhAQohENM4

KAPSELOINTI

SMART CARE® SYSTEM kapselointimenetelmä on uusi innovatiivinen lisäys mattojen puhdistukseen.
Tämä menetelmä on nopea, tehokas, turvallinen matoille ja GREEN SEAL® ympäristömerkitty.
Menetelmässä käytetty SMART CARE® TRIO -kone sumuttaa puhdistavan CRYSTAL DRY® EXTRA kapselointiaineen koneen eteen matolle.
CRYSTAL® QUICK RESTORE aineen avulla palautuvat myös likaisemmat alueet alkuperäiseen kuntoon.
CRYSTAL SPOT TOOL tahranpoistoharjalla ja CRYSTAL SPOT REMOVER® tahranpoistoaineella irtoavat tehokkaasti syvät ja hankalat tahrat.
Koneen alla on kolme vastakkaisiin suuntiin liikkuvaa sylinteriharjaa. Voimakas harjateho nostaa maton nukkaa alkuperäiseen asentoon. Maton tyypistä riippuen käytetään erivärisiä harjoja. Kapselointiaineen puhdistava ainesosa alkaa heti vaikuttaa ja palauttaa alkuperäisen värin.
Polymeerinen ainesosa sitoo samaan aikaan lian ja kuivuu kiteytyneenä.
Vähäisen veden käytön ansiosta lattia on jo hetken päästä kuiva.
Kun matto on kuiva, on helppo imuroida kiteytynyt lika nukasta irti.
Suosittelemme SEBO XP ja SEBO DART harjaavia imureita.
Tärkeimmät edut kapselointimenetelmässä ovat vähäinen vedenkulutus (n. 90% vähemmän vettä) ja lyhyt kuivumisaika (10-60 minuuttia).
Menetelmä on turvallinen, mattoon ei jää jäämiä.
Suurimmat mattovalmistajat (INTERFACE/HEUGA, TARKETT/DESSO, MODULYSS, MILLIKEN) suosittelevat juuri tätä menetelmää.

Lisätietoa: https://www.whittakersystem.com/smart-care-carpet-cleaning

PAINEHUUHTELUKONE

Painehuuhtelukone sopii hyvin kalusteiden ja tahrojen puhdistamiseen. Isommilla alueilla, painehuuhtelukoneen käyttö voi olla raskasta ja hidasta.
Puhdistettavaan pintaan sumutetaan matonpuhdistusainetta, tai Ultra H2O puhdasvettä, jonka annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja tarvittaessa pintaa harjataan. Matto huuhdellaan huolellisesti puhtaalla vedellä painehuuhtelukoneella.

https://www.nilfisk.com/fi-fi/Pages/search-results.aspx?k=ax14

PESU TEKSTIILIPESURILLA

Harjaava tekstiilipesuri on tehokkain tapa puhdistaa tekstiilipintoja. Tehokas sylinteriharja, puhdistusaine ja tehokas imu poistaa lian tehokkaasti tekstiilipinnoilta.
Puhdistusaineeksi suosittelemme Ultra H2O -puhdasvettä. Vesi laitetaan pesuainesäiliöön, kone levittää puhdistusaineen, harjaa ja imee pinnaksi kuivaksi yhdellä ylityksellä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=y1L4YsOacpg

0207 313 319 info@sebo.fi